Може да съм пълен аматьор, и да нямам една лопата промита, обаче тез стелки там в магазина по левче, за нищо не стават, както се казва и чеп за зеле не става от тях. Имаше зелени и червени. И двете са с еднаква дебелина. Тва ме озадачи на пръв поглед, защото доколкото знам от хубавите Wellcome зелените са най-тънки, по-дебели са сините, и после червени и черни.
После вече се загледах в оплетката на конците отгоре. Мили Боже, така са пресовани, че буквално са залепени за подложката, и реално се е получила една плоскост, с некакъв мижав релеф все едно има оплетени конци отгоре. Нема место, не златинка да се скрие, ами и прашинка. Тъкмо се натъртих да я снимам, и бях позорно изгонен, че малкия келеш взе да обръща стоката по рафтовете

За колегите които не знаят как изглежда уплетката, сега намерих един клип, където свалят една от стелките, от улея на Репата и я показват, вижте на снимка как изглеждат нишките по повърхността, за да не се набутвате за ментета

Снимка на истинска Wellcome. (Пак подчертавам, снимката не е моя, просто я щраквам от един клип на Репата. Ако админа реши че нарушавам правилата да я махне). А аз ше гледам пак да мина скоро до пазара и да кача снимка на ментето.