Специализиран форум на Български Златотърсачи


ЧАСТ ОТ ФОРУМА СЕ ВИЖДА САМО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Как да извлечем микронно злато от растенията

Яко спам

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот ванката » 23 Юли 2016 14:24

според големината на купчината според мен може и да надхварли температурата примерно 2x2 метра ако е. знам декари от това растение ако някои знае как става номера,от него техниката на извличане от мен хвоща и 50 на 50 братска дялба :grin:
Аз не съм златотърсач, аз съм златонамирач.
ванката
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 20
Регистриран на: 21 Сеп 2015 14:26
Местоположение: ямбол

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот sezam » 23 Юли 2016 21:25

Пробвайте с микроскоп да разгледате пепелта .
sezam
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 15
Регистриран на: 19 Юни 2016 22:37

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот nikmagi » 23 Юли 2016 22:38

bornoec написа:Ванка, няма как и да видиш, ако се съдържа изобщо злато в полския хвощ, то най-вероятно няма да бъде изобщо доловимо с човешкото око, ще е в някакви микрони даже може и да е свързано на атомно ниво, ако изобщо полския хвощ има афинитет да го абсорбира и включва в тъканите си. Ако наистина окосиш и запалиш 1-2 каруци хвощ и после пепелта я полееш с царска вода и после по познатия метод... може и да има нещо, но мен лично ме съмнява


Много точни си написал всичко - ако има нещо ще е на атомно ниво, ама доста съмнително. Извънземните изобщо не обърнаха внимание на поста ти, ама те май са на "директна сателитна връзка" или златото по ДНК-тата им идва в повече.
nikmagi
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 776
Регистриран на: 23 Яну 2014 19:39
Местоположение: Казанлък

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот kapoleti » 24 Юли 2016 16:13

Здравейте,Колеги.Далеч съм от мисълта да споря и да си губя времето,с тези който не се интересуват от тази тема.Започнах защото е свързана със златото,което под определена форма има лечебни свойства върху човешкия организъм,ако се приложи по правилния начин.Прав е колегата, Ицо "репата",когато каза,че златото,расте и се мести,ето я и причината:Микробът, който произвежда злато е открит от учени от Michigan State University. Те описват нишковидни форми самородно злато, намерени в находището Витватерсранд, ЮАР. Постепенно разбират, че всъщност това са микро-капсули, които микробите произвеждат за да се предпазят от вредни външни въздействия: токсини, радиация и прочее. За да оцелее при екстремни условия, този микроорганизъм си произвежда „златен саркофаг” , който след известно време напуска, за да произведе още един. Необичайните златни топчета, спираловидни нишки и гирлянди се образуват когато златният калъф заеме формата на тялото на микроба. Размерът на всяка отделна бактерийка е 0,002 мм (2 нм). В зависимост от големината на колонията, може да се произведе златен къс, тежащ няколко килограма. Накратко Cupriavidus metallidurans консумира токсични вещества (например живак) и отделя чисто 99,99% злато. Следи от тези бактерии са открити близо до почти всички известни златни находища. Наличието на спори на C. Metallidurans в почвата е сигурен знак за струпани златни агрегати в дълбочина. Не губете време да търсите информация в нета,за този микроб,няма да намерите,причината се знае,за тези които са я разбрали.

Тамплиерите
Тамплиерите в началото били орден, създаден за да охранява и екскортира европейските благородници до Йерусалим, където имало ефективно съоръжение за ревитализация. Благородниците носели златото, необходимо за илюминацията със себе си и често били нападани от крадци. Златото било особено ценно и разменната му функция е свързана точно с това – то е незаменима субстанция за постигане на безсмъртие. Както може би ви е известно, това е историята на създаването на банките и банкнотите. За да не носят големи количества злато, на благородниците се дава лист хартия, на който е описано какво количество от метала са оставили на депозит в страната си. Когато пристигнат в Йерусалим, срещу тази бележка от банката (banque notte), получават същото количество ценно вещество и процедурата по илюминация може да се осъществи.Тамплиерите охранявали помещенията, където се съхраняват златото, банкнотите и били свидетели на мистериозните пътешествия на благородниците. Постепенно разкрили тайната. Разбрали архитектурните правила за построяване на „храм” – съоръжение за ревитализация. Научили технологията за трансформация на златото в Царска сол (елексир на безсмъртието). При тези обстоятелства европейските кралски фамилии (Кръвни линии) били принудени или да делят ресурсите с тамплиерите, или да ги погубят. Е, знаете какво решение е било взето. Нямало достатъчно злато за толкова хора и потомството им. Крал Филип Хубави заповядал всички рицари да бъдат обезглавени, а орденът - закрит. Легендата гласи, че малцина от рицарите узнали за намеренията на краля и успели да се спасят. Съкровището, което взели със себе си е контейнер с Lapis Exillis, наречен кивот, позлатен потир, в който се налива елексирът на безсмъртието, наречен граал, скици и планове на конструкцията на храма и наръчници с химическите формули за производство на Царска сол. Соломоновият храм бил разрушен до основи. Една част от спасилите се тамплиери се установила в Малта (където изградили супер ефективни подземни съоръжения за ревитализация), другисе пръснали в различни европейски страни.В Европа дело на тамплиерските майстори са повечето Катедрали. Независимо, че по външен облик не приличат на египетските или персийските съоръжения за ревитализация, катедралите имат същите функции. Дълго време рицарите били в нелегалност. Съхранили зидарските си умения. От техните редици произлизат някои съвременни масонски организации.
Столетия наред църквата, монархическите фамилии и масоните ту сключват примирие, ту изпадат в конфликт. Винаги когато група от профани пробие тъмния символен воал, с който е обгърнато знанието за илюминатизма, монархическата фамилия бива свалена от власт и прокудена. Посветени са били якубинците, Марат, Робеспиер, Левски, Захари Стоянов, Ленин, Сталин, Георги Димитров , Мао Дзе Дун и др.
Група масони решава, че е безсмислено да делят европейския континент и средствата за апотеозис с монархическите фамилии, което създава единствено военни конфликти. Бащите-основатели на САЩ отпътуват за Северна Америка, където започват реализацията на най-искрените си намерения да създадат Нов свят. Там се налага да отнемат със сила и с кръв златните ресурси на местните посветени, които контролират индианските племена. Така масоните основават нова държава – Съединени Американски Щати. Идеята е била тази група посветени да експлоатира собствени профански маси (произлезли предимно от проститутки и престъпници) и собствени ревитализационни ресурси, да въведе коренно нов начин на обществено управление, прилагайки новия модел на либерализма. Свободният пазар въз основа на търсенето и предлагането определя ценовите равнища,колко и какви стоки трябва да се произвеждат и от какви работни места има нужда. При този модел на профаните се внушава, че са свободни да решават какво да правят с живота си (не са роби или поданици на краля) и че има демокрация. От съществено значение е профанът да не подозира, че всъщност не е свободен и че всъщност нищо не решава. На практика икономическият механизъм го хваща за гушата със здрава хватка, а медиите му казват какво да мисли и какво да харесва. Сит, дебел и пред телевизора. Това е идеалният профански образ, който се стремят да постигнат американските Посветени . На простосмъртните не трябва да се остави свободна митута, през която да могат да се занимават с философия, различна от тази, която предлага американската информационна машина. Образователната система формира възгледите им както струг формира дървесина.
От другата страна на глобуса коренно различна идеология е в основата на обществото, създадено от комунистическата фракция на Посветени. Масоните, създатели на СССР, изповядват възгледите, че профанското общество трябва да бъде управлявано, като се премахне частната собственост, всички средства за производство да се намират под контрол на държавата. Решенията какво да се произвежда, на какви цени да се продава и какви работни места да бъдат открити се вземат на централно-планов принцип. На профаните се осигурява „безплатно” образование и медицинско обслужване. Надниците се определят също на централно-планов принцип и възлизат на суми, които едва покриват ежедневните им битови нужди. За дългосрочно планиране или луксозни стоки дори нямат право да мислят. Това е в разрез със социалистическия морал и е западно влияние.
И двете системи (американската и съветската) в голяма степен наподобяват робовладелския строй в древен Египет. И при капитализма и при комунизма простосмъртните са най-безобразно експлоатирани, но при първата си въобразяват, че са свободни хора, а при втората, че служат на Партията и комунистическата идея. И при двете обществени системи лидерите си построяват мавзолеи, в които успешно достигат апотеозис. И двете системи използват петолъчката (пентагона) за основен символ. Американските съоръжения за ревитализация наподобяват тези във Ватикана. Съветските мавзолеи наподобяват мавзолея в Халикарнас.

Между двете системи дълго се води идеологическа борба. Комунистическият начин на управление се оказа неефективен и загуби битката поради факта, че профаните, лишавани от елементарни стоки, започнаха масово да крадат кой от където може. Държавният мастодонт не успяваше да е добър стопанин, така както беше частното предприемачество в САЩ. Освен това в бившите социалистически страни профаните, които бяха назначавани на ръководни постове под диктовката на Посветените, също откланяха държавни средства.

По абсолютна случайност един от приближените на Хитлер, при свое пътешествие до Тибет, научава технологията за постигане на безсмъртие и архитектурните принципи за изграждане на храм. Хитлер е възхитен и очарован. След като взема властта в Германия решава, че трябва да си подсигури: а) по-голям ресурс от работна сила и б) по-голям ресурс от богати на злато територии. Построява съживителница във Вевелсбург, където той и приближените му изпълняват мистерийните ритуали.


Съоръжение за ревитализация, Вевелсбург, Германия; за сравнение – същата апаратура в Индонезия.
Организацията Аненербе (учението на древните) имала за цел изучаването и опазването на познанието за постигане на безсмъртие. Цялата литература на това общество е изнесена във фашистките бази в Антарктида. За да превземе по-големи територии и за да си осигури нескончаеми запаси за обезсмъртяване, Хитлер не се спира пред нищо. Военната му машина в съюз с Япония и Италия разгромява почти цяла Европа. Мразил е евреите преди всичко защото е разбрал, че крият познанието от неевреи (гоя), а не защото еврейски лекар е лекувал майка му от рак или защото евреите били хитри, не работили, а практикували лихварство и банкерство. Хитлер проумял, че ако е бил посветен в херметическите тайнства по-рано, майка му изобщо нямало да се разболее от рак, защото илюминираните индивиди не боледуват от онкологични заболявания.
Това се отнася и до вас. Ако бъде разпространена технологията за илюминация измежду всички хора, населяващи планетата, болниците ще станат излишни. Може би ще останат само акушерските екипи и евентуално пластичните хирурзи за да оправят гърбици на носа и да удължават пишки.
Всъщност съоръженията за ревитализация са именно лечебници, но на съвсем друг принцип от познатите ви конвенционални медицински практики. За сега предимството да ги използва има само елитна част от обществото.
В епохата, предшестваща Големия Катаклизъм, етиката е повелявала всеки индивид да има достъп до ревитализационни процедури (илюминация), така както в Наши дни в цивилизованите държави всеки има право на медицинско обслужване. Така че няма да сбъркаме ако нарисуваме древните Атланти с ореоли, тъй като наличието на леко сияние около главата показва, че индивидът е бил обект на успешна процедура. Именно древните Атланти са онези същества, притежаващи такива познания и технологии, че простосмъртните ги считали за богове. Характерно за „боговете” (Elohim) било, че разполагали със съвършени средства за предвижване, имали и много други способности, които за „обикновения” човек били явни „чудеса”. Освен това „боговете” живеели значително по-дълго от простосмъртните.Шумерските текстове твърдят, че простосмъртните били използвани като роби за да добиват злато, необходимо за процедурите по ревитализация. Боговете карали простосмъртните да им строят „храмове” – съоръжения, в които се провеждат илюминации.Простосмъртните наблюдавали с интерес „мистериозните обреди”. Боговете категорично забранили на профаните да се интересуват от механизмите на ревитализация. В крайна сметка любопитството надделяло. Човекът усвоил тайното познание, подпомогнат от група безсмъртни, които били радетели за това светлината да бъде споделена с хората. Обикновеният човек вече имал възможността да достигне апотеозис, тоест да бъде равен с „боговете”. „Боговете” направо побеснели и изсипали целия гняв, на който са способни, върху любознателните хора. Много е направено за да се покрие тайното познание. Много човешки животи са жертвани, но тайната за постигане на безсмъртие все още се предава сред обществата на Посветените от баща на син.
Човешките синове усвоили умението да изграждат съоръжения за ревитализация. Това зидарско умение се нарича Масонско Майсторство. Усвоили и био-химическите процеси, които трябва да протекат за да се постигне заздравяване на клетките – това се нарича Кралско изкуство на безсмъртието. Зидарският занаят постулира, че ако знаете как да прилагате сакралните геометрични правила, би трябвало да сте в състояние да конструирате съоръжение за ревитализация като използватеедниствено пергел и прав ъгъл.
Проблемът с жените
Масонските братства са изключително и само мъжки общества. В лоното на православната, католическата, ислямската, будиската религия и юдаизма не се приемат жени за свещенници. Ислямските жени не влизат в джамията. За нищо на света не се допуска същество от женски пол да прекрачи в Светая светих. В някои тибетски манастири, в Атон и в други подобни обители строго се следи да не би жива женска душа да приближи до сакралното място. Не се допускат женски кози, котки, кучета… Дори препоръките на Европейския съюз за отмяна на забраната в Атон да припарват жени не може да разколебае монасите на гръцкия остров. Орфей е посвещавал в мистерийните си учения единствено мъже. Точно заради тази дискриминация тракийските и македонските жени са го разчленили. Историята разказва, че тъй като бил успешно илюминиран, частите на тялото му дълго време запазили жизнените си функции, подобно на разчлененото тяло на Озирис.
В по-ново време за да се притъпи недоволството на жените, се създават парамасонски организации. Провеждат се тъй наречените Бели сбирки, на които братята масони са придружени от половинките си, сестрите си… Тези дейности имат за цел да замаскират основната дейност на зидарските ложи и да задоволят интереса на жените.
Информираните хора са наясно, че обществата на Посветените са единствено мъжки братства. Масоните не обичат да говорят за това, а една част от тях изобщо не са запознати откъде произлиза проблемът. Много често ще чуете обяснение, че жените не притежават качества (да пазят тайни, например), за да бъдат приети. В тайните общества се приемат само свободни хора. Масоните считат, че жените на отговарят на това условие, защото са зависими от мъжете си, цит. Библията: „На жената рече: ще преумножа скръбта ти в бременността….на мъжа ти ще бъде подчинено всяко твое желание и той ще те владее.” Друг аргумент е че исторически братствата и ордените са мъжки групи, поради причината, че строителството и рицарството са изцяло мъжки занимания. Дори за да тушират феминистичните вълни и да имитират противодействие на дискриминацията, съвременните масони покровителстват създаването на дамски масонски ложи и/или приемането на дами в смесени рицарски ордени. Комасонството се създава единствено за да се парират стремленията на някои по-любознателни жени към познаване на тайнството (някои от тях интуитивно подразбират, че масоните са пазители на важна информация, скрита от недостойните). В смесените ложи никога не се коментира оперативното зидарство и принципите на ревитализация, акцентът се поставя върху моралните качества и душевната реализация на човека. Когато по изключение в някоя масонска ложа бъде приета жена, към нея се обръщат с „братко”.
Понякога Посветените обясняват, че физиологически не е възможно да се ревитализира жена, тъй като женският организъм е носител на митохондриална ДНК. Евентуалното й позлатяване би осуетило митохондриалния разплод. Двете XX хромозоми също са проблем, защото върху тях имало алеали, които не понасят илюминация. Друг аргумент, който се издига е, че ако жена присъства и/или се занимава със строителство, заболява смъртоносно.
Понякога масоните дават нещо като митично обяснение, свързано с легендите за произхода на човешкия грях. Традицията да не се допускат жени до мистериите произлизала от това, че Ева дала идеята на Адам да яде от плода на познанието, тоест тя е виновна за божия гняв. Оттогава проклятието да са смъртни се разпростира върху всички нейни дъщери. Преди Ева, първата съпруга на Адам – Лилит била непокорна и отказала да легне под него. Тя отхвърлила дори молбата на Бог да се върне в семейното огнище, за което била проклета всеки ден да умират по 100 от нейните деца. Образът на Пандора (гръцката Ева) представя жената като причина за всички неволи, които сполетяват човечеството. Преди гафа на Пандора хората на света са живели в хармония, не са познавали болестите, войните и смъртта. Героинята олицетворява духовната ограниченост на жените. Макар и физически красива, тя не притежава моралните качества на мъжете: Пандора няма достатъчно воля, твърдост, търпение и сила на духа за да победи любопитството си. Всички жени след нея не могат да устоят на изкушението да пребъркат джобовете на сакото и панталона на мъжа си (и дори на любовника си).
Посветените приемат, че жените са в основата на проблемите на човешкото общество. В сградата на Международното летище в Денвър има стенопис, на който са изобразени погребенията на мъртви жени от всички раси. Идеята на тази фреска е, че след като бъде технологически възможно съществуването на човечеството без жени, ще настъпи отново хармония в света.
Съществуват още стотици легенди от различни краища на света, илюстриращи принципния спор между мъжкото и женското начало.
Но каквито и обяснения да ви дават посветените, никога няма да ви споделят истинската причина жени да не бъдат допускани до мистериите.
Посветените знаят, че Третият Месия ще бъде жена. Жена ще разкрие механизмите за ревитализация на непосветените. Тя ще отвори очите на окаяните простосмъртни. Този (трети) път познанието няма да бъде изгубено или скрито.

Апокалипсис

На гръцки Апокалипсис означава откровение.
Откровението ще настъпи, когато човешко същество в дух на истина разкрие без заобикалки, дитирамби и символи (а съвсем директно, в пряк текст) тайнството на безсмъртието. В същия момент словото на истината трябва да срещне интелигентен слушател (читател). Както се казва в Свещенните текстове „семето трябва да попадне на плодородна почва”. Откровението е двустранен акт: освен разкриване означава и приемане. Един човек, който търси Истината,наречен Застъпник, ще обясни учението на Иисус на разбираем, оркровен научен език. Застъпникът е нещо като жокер, който Озарените изпращат на непосветените, за да им дадат шанс. Въз основа на откровенията на Застъпника и в стремежа си да проверят истинността на изнесените факти, екип от мечтатели-екпериментатори ще докаже емпирично, че златните атоми, въведени в човешкото тяло, допринасят за удължаване и значително подобряване на човешкия живот. За това ще са необходими 40 години, четири патента и три Нобелови награди.
Когато достатъчно голяма част от профанския род разбере на практика (око да види, ръка да пипне), че е възможно човешкият жизнен цикъл да достига 800 години, ще си даде сметка, че роднините му – майки, бащи, сестри, деца, племеници са мъртви, а биха могли да бъдат живи, при положение, че илюминатите не бяха такива егоисти. Мисля, че няма как да се размине без кръв.
„А когато дойде Застъпникът, когото Аз ще ви изпратя от Отца, Духът на Истината, Който изхожда от Отца, той ще свидетелства за Мен … И когато дойде той, ще обвини света за грях, за правда, за съд.… За съд, защото князът на този свят е осъден.”
След като технологията за постигане на безсмъртие стане достояние на всички човешки същества, за илюминати ще настъпи наистина „нова ера”. Ще се наложи не само да делят ресурсите с останалите хора, но вероятно ще бъдат съдени за егоизма си. Именно в това се състои Апокалипсисът, след което ще настъпи Novus Ordo Seclorum.
В Свещените текстове е предсказано, че разкриването ще бъде направено от жена. Съществуват древни документи, пазени в библиотеката на Ватикана, в които се посочва, че както винаги движението ще започне от Земите на Орфей.
За да се предпазят от тази опастност Посветените изолират жените от местата, където има шанс да се запознаят на практика с тайнствените ритуали. Не се допускат жени в Светая светих в храмовете, зад олтара в православните църкви, в джамии, на остров Атон, да стават папа, да стават православни свещеници, да бъдат равини, имами, тибетски монаси, масони, малтийски рицари,официални жрици изобщо. Конфуций обявява жените за недостойни същества, по-нисши от кокошките. В средновековието са обесени или изгорени на кладата над тридесет хиляди жени, за които е имало и най-малкото подозрение, че владеят части от магическото учение за Кралското изкуство. От древното магическо послание „В името на Бащата, Майката и Детето!” е премахнато всичко, свързано с женското начало. Изразът става „В името на Отца и Сина и Светия дух!”. Изтрива се всякакво сакрално женско начало – било то майчинско или дъщерно. Могат да се изброят стотици храмове, в които лицата на женските божества са осакатени.
„В името на Бащата, Майката и Детето! Амин!” е магическо пожелание, използвано от Древните още преди Потопа. Смисълът на тези думи е следният: „Както от мъжкото и женското начало се ражда дете, така и от моето начинание да има плод! Да бъде!” Заклинанието винаги действа безотказно, защото насочва енергетиката на мисълта ви като мини компас към онова, към което се стремите.
Църквата осъжда всички, които изричат заклинания, а самите църковни свещеници боравят с най-мощните. Казано по друг начин: Единствено ние имаме право да управляваме енергетиката на мислите, защото ние сме професионалисти, а вие сте профани и знанието е закрито за вас. Ако ползвате магическите думи без разрешение, ще ви обявим за еретик.

Великата триада е едно от централните понятия в масонската философия, в християнството, юдеизма и т.н. Произлиза от допотопното заклинателно пожелание за сбъдване на намерение: В името на мъжкото и женското начало, нека да има плод от техния съюз!(дете, не се уточнява пола син или дъщеря). След което се казва Амин! (Да бъде!). Древно египетският вариант на пожеланието е: В името на Озирис, Изида и Хор, юдейското: Хокма (мъдрост-баща), Бина (силата на мисълта-майка) и резултатът от тяхното действие: Кетер (царственост, красота, величие). Първосвещениците на Християнската църква обезобразяват това магическо заклинание. Неговата сила е изгубена. Сега то не говори нищо на обикновения мирянин. Заклинанието няма никакъв смисъл, защото очевидно противоречи на всякаква природна логика. Аз отказвам да разбера как така три мъжки начала създават нещо, каквото и да е то. Прилича на хомосексуална тройка. Теолозите се оплитат в някакви небивалици, че бог имал три начала, бил както вино в три бутилки. Истината е че по най-смешен и жалък начин се опитват са изолират женското начало от заклинанието.
kapoleti
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 31
Регистриран на: 30 Юни 2014 16:12

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот sezam » 24 Юли 2016 23:04

Колега kapoleti имате ли примерна схема за изработка на съживителна камера или някой сайт за информация в тази посока ?
sezam
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 15
Регистриран на: 19 Юни 2016 22:37

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот gusenica » 22 Авг 2016 03:08

Защо питаш,след като колегата беше "категоричен" : Не губете време да търсите информация в нета,за този микроб,няма да намерите,причината се знае,за тези които са я разбрали. ............ y6y6y7
Сезги
Аватар
gusenica
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 393
Регистриран на: 25 Яну 2014 12:10
Местоположение: Варна

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот gogo » 29 Апр 2017 11:02

Здравейте на всички! Рядко пиша по форумите, но в случаят бях заинтересован от темата за световната конспирация описана от колегата "каполети".
Изчетох всичко написано до момента и го навързвам с четена преди статия от нета в която се твърдеше , че в баланса на световната, глобалната икономика сякаш има изтичане на финанси незнайно къде. Не съм сведущ по финансови въпроси, поради което може би не се изразявам правилно, но с повече фантазия може да се приеме, че парите (златото) намалява. Все едно някой усилено разходва финанси, злато...
Не мога да намеря тази статия, не знам дали източника може да е надежден. Между другото има филм мисля се казваше "Каубои и извънземни " където извънземни точеха златото от планетата!

И друго колега "каполети", не става ясно от писаното преди защо е този стремеж към апотеоз на просветените. Какъв е дълбокият смисъл от вечният живот за тези богове, полубогове ... Верно, всеки иска да живее здрав и малко повече, но какво...?
gogo
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 153
Регистриран на: 25 Фев 2014 13:27
Местоположение: Пловдив

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот вятървкосите » 29 Апр 2017 17:32

@gogo Златото може да намалява, но парите се увеличават. В днешно време всички печатат фиатни пари. Не знам дали има държава в света, която да обезпечава националната си валута със златно покритие. Сега парите имат друго  покритие - стоково #САЩ, женско :) #Тайланд, и т.н. - нефтено, военно ... А тези, в които няма никакво покритие, има валутен борд :)

Относно златото - ако го има в хвоща, то е в йонно състояние, иначе няма как растението да го поеме нито от водата, нито от въздуха. Така че единственият начин да се извлече от него е химичният, останалото #пепел - забравете. 

И тъй като прегледах цялата тема, няма как да не споделя, че онемях при прочита на някои неистини. 
Е175 е кодът, под който златото е регистрирано като хранителна добавка, но всъщност то е абсолютно инертно, няма хранителна стойност, нито променя вкуса, нито има лечебно действие. Всички тези прашинки и люспи в напитките и храните са абсолютен кич и имат само декоративна стойност. 
Колоидното злато, което се използва за химиотерапия също няма лечебни свойства. То изгаря тумора, около който се натрупва, след като се нагрее от лазерен лъч.
Бактерицидни и лечебни свойства имат само йоните на златото.
И черешката на тортата... Не знам какво разбирате под моноатомно злато!?! Дали злато състоящо се от един атом или злато с проба 1.0?? Все едно, такива елементи като Au, Ag, Ir, Os..  не биха могли да съществуват в нашите измерения в моноатомно състояние. Дори и хипотетично да бъдат внесени от друга планета, то при нашите условия няма как да останат моноатомни. И логично няма как да бъдат свързани с ДНК, което наистина би я блокирало.
Спестявам обясненията, за да не утежнявам поста.
:D
вятървкосите
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 7
Регистриран на: 29 Апр 2017 13:49

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот kapoleti » 30 Апр 2017 11:34

Здравейте,колеги!

Ако живеете на остров, на който всички са хемофилици, тоест кръвта им не се съсирва и умират от загуба на кръв при всяко нараняване, вие няма да може да повярвате, че има такива индивиди, които не умират, когато са ранени, а напротив – раните им заздравяват, тъканите регенерират. Когато за пръв път на остров Хемофилия станете свидетел на рана, която заздравява, вие сте склонен да считате това за чудо. По същия начин стои въпросът с регенерацията на органи. Знаете, че на гущерите им расте нова опашка, но тъй като не сте виждали на човек да му израства нов орган, приемате това за невъзможно. Когато го видите за пръв път, ще бъдете убеден, че това е чудо. Съществува научен термин за подобен род събития: Теория на черния лебед. Ако десетки години орнитолозите наблюдават единствено бели лебеди, учените приемат, че това е естественото и единственото възможно оперение за този вид птици. Когато за пръв път срещнат черен лебед, досегашните им теории падат в канала. Черният лебед е събитие, което настъпва изневиделица и преобръща конвенционалната научна парадигма. Когато стане ясно, че практическото безсмъртие е възможно, ще бъдем свидетели на събитие от голям магнитут, което ще наложи преразглеждането на цялата медицинска наука.

Био-химически свойства на златото
Най-значимото свойство на златният атом е, че в моноатомното си състояние осъществява йонна връзка с азотните и кислородните атоми в ДНК-молекулата. По този начин се създава тъй наречената трета „полипептидна” верига. Тоест освен двете захаридно-фосфатни вериги, образуващи двойния хеликс, се изгражда и трета. Златните включвания се подреждат спираловидно, заемайки цялата дължина на голямата бразда на ДНК-молекулата.

Третата златна верига стабилизира ДНК-молекулата. Създава се DNA-shield. Клетките, притежаващи стабилизирана ДНК, проявяват резистентност към всички вредни въздействия на околната среда: канцерогенни агенти, болестотворни организми, токсини и химически замърсители. Мутациите, хиперметилацията и разкъсванията на захаридно-фосфатните структури стават невъзможни. Едновременно с това се запазват (и в много случаи подобряват) функциите на ДНК за кодирането на протеини. Нито йонизиращата радиация, нито UV-радиацията, нито агресивни химически вещества могат да повредят така подсилената структура на молекулата.Подобрява се самовъзстановяващата (self-repair) функция на ДНК, а оттам и на цялата клетка. Клетката практически става безсмъртна.
Способността на човешкия организъм да включва допълнителна нишка в своята ДНК, с цел да се предпази от вредни въздействия на околната среда, е естествено еволюционно адаптационно приспособление. Преди Потопа радиационният фон е бил много по-слаб. Биологичният отговор на дадено дразнение винаги се отличава с определена целесъобразност. Усукването на трета златна верига е инструментариум, с който видът се приспособява за да гарантира оцеляването си при новите следпотопни високи нива на радиация. Златото идеално поглъща смъртоносните гама лъчи, обезврежда всички токсини (например живак) и осигурява защита на човешката клетка.
Символично посветените изразяват тройната полипептидна верига с кадуцей:

Кадуцеят изобразява двете полипептидни вериги, образуващи двойния хеликс на ДНК и третата златна стабилизираща верига. Той е символ на здравето, медицината, фармакологията, бързината, търговията. Символите на някои валути се състоят от права, около която спираловидно се преплитат две линии, именно защото представляват стилизиран кадуцей (€; ¥; $). Кадуцей държат в ръцете си боговете-лечители като Асклепий и Хермес.
Orbitalrearranged monoatomic elements – ORMEs
Царският метал златото е наричан на латински Aurum (Au), защото след процедурата по илюминация (интродуцирането му в човешките клетки) се излъчва особен блясък, наподобяващ лъчите на Слънцето по време на изгрев.
Златото е най-значимият сред ORMEs субстанциите, тъй като осигурява вечен живот и перфектно здраве. Ето защо златото е било така ценено от „боговете”, монарсите и посветените. Оттам произлиза и ценността му като разменно средство. Точно заради свойствата му да осигурява безсмъртие, златото се нарича кралски метал, а изкуството да се постига безсмъртие – Кралско изкуство. По този начин човешките царе достигат апотеозис - те се изравняват с боговете, които живеят вечно. „Боговете” са високо развити древни хора, населявали Земята, от които хората черпят познанието за удължаване на жизнения цикъл. Богове също се наричат онези посветени, които са достигнали безсмъртие. Както се посочва в редица езотерични текстове единствената разлика между хората и боговете е че вторите умеят да живеят вечно.
Ако някой желае повече информация,моля да пише на лични...Не искам да споря с никой...Пожелавам ви само успехи.
kapoleti
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 31
Регистриран на: 30 Юни 2014 16:12

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот sezam » 29 Юни 2017 22:00

Как се постига безсмъртие - Стивън Дарси .
sezam
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 15
Регистриран на: 19 Юни 2016 22:37

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот marto.lovech » 01 Юли 2017 11:22

Колега, Kapoleti, интересна е темата , която развиваш личи си че имаш доста знания по нея и в тази връзка искам да ме насочиш, ако може разбира се ! От къде мога да си купя добре направен разтвор на колоидно злато?
Виждам в нета има много фирми които го предлагат но за да съм сигурен в покупката бих приел съвет от теб.
Благодаря, надявам се все още да влизаш във форума за да получа отговор от който може да се възползват и други колеги.
Аватар
marto.lovech
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 14
Регистриран на: 07 Апр 2017 10:56
Местоположение: Ловеч

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот bornoec » 01 Юли 2017 19:55

Nqmam kirilica na tableta, no iskam da iskaja skeptichen post, dori I miliqrderite si mryt, a ne vqrvam che pri polojenie che Imat neogranichen finansov resurs da ne znaqt za tozi efekt na koloidnoto zlato. Rockefeller ili rotshield li beshe, si umrq ot starost i to sled 6 transplantacii na syrce
Нямам Кирилица на таблета, но искам да изкажа скептичен пост, дори и милиярдерите си мрът, а не вярвам че при положение че имат неограничен финансов ресурс да не знаят за този ефект на колоидното злато. Рокфелер или Родшилд ли беше, си умря от старост и то след 6 трансплантации на сърце.
Аватар
bornoec
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 213
Регистриран на: 22 Яну 2014 16:03
Местоположение: София

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот sezam » 15 Юли 2017 12:05

То никой който се е ревитализирал не бие барабани .Там нещата стават тайно и се сменят задължително самоличностите и местата на пребиваване.Нищо не се знае ,при наличието на много пари кой е погребан и кой е жив .
sezam
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 15
Регистриран на: 19 Юни 2016 22:37

Re: Как да извлечем микронно злато от растениата

Мнениеот DOXATA » 11 Авг 2017 07:11

fhgg6 :liturgy: :crossrc:
Това което можеш сам да си вземеш,никой друг няма да ти го даде !!!
Аватар
DOXATA
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 189
Регистриран на: 27 Яну 2014 21:45
Местоположение: София

Предишна

Назад към За всичко за което ви се говори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Free counters!