Специализиран форум на Български Златотърсачи


ЧАСТ ОТ ФОРУМА СЕ ВИЖДА САМО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Да помогнем на Митко!

Яко спам

Да помогнем на Митко!

Мнениеот Andrey » 05 Юли 2018 21:13

Здравейте колеги, отправям молба към всеки който може да помогне на малкия Митко! Който с колкото може...капка по капка вир става! За момента средства се набират през банкова сметка. Пуснат ли DMS ще го сложим и него за да може по-лесно и бързо да се помага.

Пускам съобщението без редакция:

Здравейте, мили хора! Казвам се Димитър Леков и съм на 4 години. Когато бях на четири месеца след черепно мозъчна травма ми поставиха диагноза Двустранен Хематом. Не отдавна след това получих и другите ми диагнози : Детска хемиплегия , Симптоматична епилепсия , Низходяща частична атрофия на зрителният нерв на ДО , Травматично отлепване на ретината на ЛО, Вторична езотропия на ЛО .

От тогава не спирам да се боря. Харесва ми да правя гимнастика, да ходя докато мама ме държи за ръка и също така обичам много да пея. От скоро имам вертикализатор и тренирам с голям ентусиазъм на него, защото мечтая да ходя сам. Искам и аз като другите деца да тичам, да ритам топка, да ходя сам на градина. Искам да бъда самостоятелен!

Минах през много битки за тези три години, който изминаха така бавно и мъчително за мен и моето семейство . Имам шест операции на главата и две на очите, но аз съм много силен и продължавам смело да се боря напред . От скоро ми се появи и епилепсията, която плаши моите родители и самият мен. Изведнъж както си стоях и за секунди целият изтръпнах и не знаех какво се случва с мен и цялото ми тяло се стегна и аз не можех да реагирам. Когато отмина болката аз изплашен започвам да плача, а мама силно ме прегръща и ми прошепва с сълзи на очите „всичко ще се оправи, мое скъпо съкровище“.
Вярвам, че ще се оправя! Продължавам упорито да се боря с битката, защото искам много скоро и аз да мога да ходя, като всяко едно дете и с усмивка на лице да хвана мама за ръка и да и кажа „мамо, хайде да тичаме“. Имам една голяма мечта и тя е да мога да ходя, да тичам небрежно по детските площадки и да виждам широката усмивка на мама. През годините преминах през много лечения и срещи с доктори и всеки един от тях ми казваше, че много скоро аз ще проходя. Хората са казали, че ако човек се бори, винаги успява! Затова и аз самият не се отказвам и много упорито се боря.
На скоро получихме оферта за „проходилка“, която ми дава възможността да мога да се разхождам свободно вкъщи, докато мама и тате са до мен. Стойността на проходилката е 3505 лева, която за съжаление е непосилна за моето семейство.
Преди около месец мама получи позвъняване от нейни познати, който ни насочиха към детската болница „Ribem“ в гр. Истанбул, Р. Турция. Болницата е известна с това, че е отдадена единствено на децата с моите заболявания и професионалистите в нея си знаят работата. Мама се свърза с болницата и те ни отправиха оферта за рехабилитация там. През месец Юни направих първият ми курс там който беше в продължение от една седмица/. През тази една седмица бях много борбен,ето вече взех да се задържам да стоя седнал около 5мин . Сега на 10ти Юли заминавам отново тъй като ми направиха шини и ще ме прегледа детски невролог който ще се опита да стопира мойте пристъпи . На 30-ти юли трябва да замина за 2седмици в Турция .Стойността на вторият курс, който е с продължителност 2 седмица ще струва на мама 2400 евро, като в тази сума не влизат престоят ни там и пътните разходи. Сумата е непосилна за нас и за това мили хора се обръщам към вас.
Моля ви, подайте ми ръка, а в замяна на това аз ще ви се отблагодаря с моята борбеност и упоритост. Надявам се след няколко курса да успея да ви покажа и моите успехи – моите мечтани крачки. Аз се нуждая от глътка Вяра и зрънце Надежда.

ПОДАЙ РЪКА – Да помогнеш на друг не е задължително да бъдеш силен и богат, достатъчно е да бъдеш добър!

За контакт: 0888016957 - Анелия Лекова /мама/
Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0-% ... 547726301/

36635933_1711324852279170_4093552274918342656_n.jpg


36636848_218164102155426_3089040874143744000_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Andrey
Администратор
Администратор
 
Мнения: 609
Регистриран на: 21 Яну 2014 23:03
Местоположение: Област Плевен

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот pscorpions » 13 Авг 2018 16:05

Горкото детенце, надявам се вече да е по-добре.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 982
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот pscorpions » 20 Окт 2018 23:15

Andrey, имаш ли някакви сведения да Митко - получил ли е помощ, ходил ли е на лечение? Питам теб, защото ти пусна темата.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 982
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43