Специализиран форум на Български Златотърсачи


ЧАСТ ОТ ФОРУМА СЕ ВИЖДА САМО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Да помогнем на Митко!

Яко спам

Да помогнем на Митко!

Мнениеот Andrey » 05 Юли 2018 21:13

Здравейте колеги, отправям молба към всеки който може да помогне на малкия Митко! Който с колкото може...капка по капка вир става! За момента средства се набират през банкова сметка. Пуснат ли DMS ще го сложим и него за да може по-лесно и бързо да се помага.

Пускам съобщението без редакция:

Здравейте, мили хора! Казвам се Димитър Леков и съм на 4 години. Когато бях на четири месеца след черепно мозъчна травма ми поставиха диагноза Двустранен Хематом. Не отдавна след това получих и другите ми диагнози : Детска хемиплегия , Симптоматична епилепсия , Низходяща частична атрофия на зрителният нерв на ДО , Травматично отлепване на ретината на ЛО, Вторична езотропия на ЛО .

От тогава не спирам да се боря. Харесва ми да правя гимнастика, да ходя докато мама ме държи за ръка и също така обичам много да пея. От скоро имам вертикализатор и тренирам с голям ентусиазъм на него, защото мечтая да ходя сам. Искам и аз като другите деца да тичам, да ритам топка, да ходя сам на градина. Искам да бъда самостоятелен!

Минах през много битки за тези три години, който изминаха така бавно и мъчително за мен и моето семейство . Имам шест операции на главата и две на очите, но аз съм много силен и продължавам смело да се боря напред . От скоро ми се появи и епилепсията, която плаши моите родители и самият мен. Изведнъж както си стоях и за секунди целият изтръпнах и не знаех какво се случва с мен и цялото ми тяло се стегна и аз не можех да реагирам. Когато отмина болката аз изплашен започвам да плача, а мама силно ме прегръща и ми прошепва с сълзи на очите „всичко ще се оправи, мое скъпо съкровище“.
Вярвам, че ще се оправя! Продължавам упорито да се боря с битката, защото искам много скоро и аз да мога да ходя, като всяко едно дете и с усмивка на лице да хвана мама за ръка и да и кажа „мамо, хайде да тичаме“. Имам една голяма мечта и тя е да мога да ходя, да тичам небрежно по детските площадки и да виждам широката усмивка на мама. През годините преминах през много лечения и срещи с доктори и всеки един от тях ми казваше, че много скоро аз ще проходя. Хората са казали, че ако човек се бори, винаги успява! Затова и аз самият не се отказвам и много упорито се боря.
На скоро получихме оферта за „проходилка“, която ми дава възможността да мога да се разхождам свободно вкъщи, докато мама и тате са до мен. Стойността на проходилката е 3505 лева, която за съжаление е непосилна за моето семейство.
Преди около месец мама получи позвъняване от нейни познати, който ни насочиха към детската болница „Ribem“ в гр. Истанбул, Р. Турция. Болницата е известна с това, че е отдадена единствено на децата с моите заболявания и професионалистите в нея си знаят работата. Мама се свърза с болницата и те ни отправиха оферта за рехабилитация там. През месец Юни направих първият ми курс там който беше в продължение от една седмица/. През тази една седмица бях много борбен,ето вече взех да се задържам да стоя седнал около 5мин . Сега на 10ти Юли заминавам отново тъй като ми направиха шини и ще ме прегледа детски невролог който ще се опита да стопира мойте пристъпи . На 30-ти юли трябва да замина за 2седмици в Турция .Стойността на вторият курс, който е с продължителност 2 седмица ще струва на мама 2400 евро, като в тази сума не влизат престоят ни там и пътните разходи. Сумата е непосилна за нас и за това мили хора се обръщам към вас.
Моля ви, подайте ми ръка, а в замяна на това аз ще ви се отблагодаря с моята борбеност и упоритост. Надявам се след няколко курса да успея да ви покажа и моите успехи – моите мечтани крачки. Аз се нуждая от глътка Вяра и зрънце Надежда.

ПОДАЙ РЪКА – Да помогнеш на друг не е задължително да бъдеш силен и богат, достатъчно е да бъдеш добър!

За контакт: 0888016957 - Анелия Лекова /мама/
Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0-% ... 547726301/

36635933_1711324852279170_4093552274918342656_n.jpg


36636848_218164102155426_3089040874143744000_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Andrey
Администратор
Администратор
 
Мнения: 609
Регистриран на: 21 Яну 2014 23:03
Местоположение: Област Плевен

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот pscorpions » 13 Авг 2018 16:05

Горкото детенце, надявам се вече да е по-добре.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 984
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот pscorpions » 20 Окт 2018 23:15

Andrey, имаш ли някакви сведения да Митко - получил ли е помощ, ходил ли е на лечение? Питам теб, защото ти пусна темата.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 984
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот Andrey » 22 Окт 2018 14:41

Копирам публикация от страницата на Митко във Фейсбук. Публикацията е от 19 Октомври:

"Здравейте приятели. Чрез сайта на HelpKarma и чрез дарителската сметка може да помогнете на Митко. Той е един малък Ангел който ни показа и научи какво е обич, търпение, постояннство, мечти и още куп хубави неща . Благодаря на Господ че ми подари този малък невиннен Ангел без който живота ми щеше да е безмислен и напълно празен.
Той се бори с коварния живот още от бебе но той е боец, успява да покосява и най-високите изпитания до този момент. За съжаление коварната епилепсия се опитва да го сломи но той не се дава. Продължава смело напред.

Молим ви приятели помогнете на нашето Слънце да може да проходи и да изживее едно нормално детство. Трябваше октомври да заминем за Турция но поради недостиг на средства курса ни беше отложен. Сега сме записани за 5ти ноември но отново опира въпроса до средства с който ние не разполагаме. А Митко всеки ден става с усмивка и първата мисъл с която се събужда е мамо да ходим.
Благодаря предварително на всеки един от Вас който ще отвори сърцето си за нас. ❤❤❤❤

Датителската сметка е лева :
IBAN : BG51 UNCR 7000 1522 5348 20
BIC : UNCRBGSF
Титуляр : Димитър Николаев Леков"
Аватар
Andrey
Администратор
Администратор
 
Мнения: 609
Регистриран на: 21 Яну 2014 23:03
Местоположение: Област Плевен

Re: Да помогнем на Митко!

Мнениеот pscorpions » 27 Ное 2018 13:34

Благодаря. Страницата я чета и аз, но си помислих че може да имаш повече информация.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 984
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43


Назад към За всичко за което ви се говори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Free counters!