Страница 1 от 1

Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 26 Май 2014 21:14
от Repata
По молба на Любо от Вършец!
Колегата които го взе дойде на събора да му обясня и покажа как да бачка с него. Първия ден сам е бачкал после Алто му помагаше,и по тяхни данни,на 4 разтоварвания,доколкото разбрах(Ако греша Алто и Малин да ме поправят) за 4 разтоварвания незнам по колко лопати,но под 200 няма да са на едно,само единия път в долния шлюз е имало 2 нюнюта! Заснел съм го,как при близо 70-80% ако не и повече магнетит във лопата се саморазтоварва за части от секундата,и все едно не е минавало нищо през него.Промените по него са много слаби но..... ;) ;)
Сигурен съм,и готов да се обзаложа че ще издържи над 1000-1500 лопати,дори и няма да ги усети.Практически тази машина не може да забие!!!!!Re: Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 27 Май 2014 23:25
от tennessy
Разби ни с тази драга човече и мисля, че в световен мащаб просто няма друго дори подобно на това съоражение с такива габарити, капацитет, извлекаемост и не на последно място цена!!! Изобщо няма нужда от скромности. Само злато/без значение размера/ да има и кой да хвърля с лопатата, за другото прецизно ще се "погрижи" Раптора. :) Не знам защо го написах това като повечето колеги го знаят прекрасно. Може би просто ми се искаше да го кажа. :bravo: :bravo: :bravo:

Re: Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2015 18:04
от orhan
Ето и от мене,от това лято тестове.

Re: Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2015 21:13
от kempes19
А как ще се справи при пясък. Ще забива ли ?

Re: Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2015 21:46
от Belia
Ицо какъв е този раптор на 2 цола ? Пиши на ли4но, параметри и цена.

Re: Raptor 1a- Terminator

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2015 21:35
от Repata
Това е междинен модел "Мега раптор" които е само със 4-5 кг по тежък от стандартния 1-1,5 цол.Характерното при него е че има увеличена концентрираща потока под класификатора хидро фуния,със плавен завършек при които потока концентриран от нея пада не във права линия а тип "чадър" Разгръща се още при падането си във въздуха.При стандартния Раптор под класификатора има рязко скосяване на 45 градуса на тази фуния,докато при този е плавно.Позволява да се бачка на 2 цола и поради увеличения размер на шлюзовете.Другото което е при него намаления ъгал на праговете.Практически няма забиване.А забиването е фактор от огромно естество за производителността на една инсталация.Първия които направих получих оплакване че бил много "афиф" В смисъл целия се клател.Учудих се защото при сглобяването в къщи седнах в него и не мръдна.Колегата го "преправял" А истината е че между първи и втори шлюз има един зъб които влиза в гнездо на долния шлюз.Те не са го вкарали и няма как да не играе! Същия проблем са го имали и колеги при раптор 1.Просто трябва да вкарат зъба във жлеба но не са го видяли! Истината е че е доста успешен но не го правя че е голяма играчка:)