https://www.google.com/?hl=bg#hl=bg&q=% ... 0%BA%D1%81https://docs.google.com/document/d/1HGB ... edit?pli=1Колеги!!!!!!!
Не бях влизал 2 дена тук и хооп изненада с нова тема
Такаа сега по темата тук горе на първия линк- наказателен кодекс в гугъла изкача всичко за проекта за нов Н.К.
Втория линк е на първата страница от горния --Наказателен кодекс-проект-Google Drive-Google Docs (така го пише)
Отваря се файл с проекта на целия наказателен кодекс . Качен е за публично обсъждане и коментиране .
Обаче е качен точно преди Коледа а срока за обсъждане е бил 24 дни (покрай празниците колкото по малко хора го видят по добре за тях) Вече е приключило.Съветвам ви всеки да го прочете ако не целия (490 члена са),то поне това което го засяга всеки.А има доста интересни , доста абсурдни и доста смущаващи спокойствието ни неща.
Относно нашето ХОБИ -то си е законно според закона за подземните богатства.Прочетете чл 477 който се отнася за подземните ресурси(Който НЕЗАКОННО обработва и нанся ТРАЙНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА).
Или казано с две думи -ако си незаконно с големи машини и рушиш природата - освен досегашните глоби ще има и пандел за това.
Цитирания чл 475 се отнася за водата. Тази вице ли е мице ли е не знам ама говори глупости . Бунар е кладенец или извор Няма закон с който е забранено да си биеш сонда или да каптираш извор и да изградиш чешма на него. Само си задължен да го регистрираш във водна дирекция за да могат да цоцат от тебе
Ако сме единен организиран народ и си търсим и отстояваме човешките и конституционите права със тоя проект ако го приемат така- МОЖЕМ ОРГАНИЗИРАНО ДА ИМ ТУРИМ 490 ЧЛЕНА КЪДЕТО ТРЯБВА НА ВСИЧКИ ВЛАСТИМАЩИ ОТ 89 г ДО СЕГА

ПРОЧЕТЕТЕ член .585(особено т.2 и 3 ;чл.586; чл 587 и чл.588 (ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГЕНОЦИД СПРЯМО ВСИЧКИ ГРУПИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 24 години от 1989г. до сега
Всички властници могат да отнесат кой по един кой по няколко някой и по 10-15 члена даже
Няма такъв който да не е виновен поне по един член .

(Властник пред съдията-Ама аз не съм -Няма неси щом колегата ти (депутат , министър , чиновник и тем подобни са вършели зулуми спрямо българския народ и си бездействал премълчавал укривал си съучастник и според новия НК че и по няколко члена- аиде в панделата)
Стига писах че са размечтах. Четете кодекса от него ще разберете много работи
А пък няма кой да ни изгони от деретата стига да сме законни и да не оставяме следи след нас. Ицо ви го е обяснявал не 1и2 пъти -копаеш дупка, изместваш се от втората дупка материала пада в първата и така нататък.
И кат свършиш все едно не си бил там