Специализиран форум на Български Златотърсачи


ЧАСТ ОТ ФОРУМА СЕ ВИЖДА САМО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Злато за над трилион изнесено от България

Всякакви статии свързани с хобито.

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Nemesis » 13 Юли 2017 09:33

@iliacht77:

"са се вкарали дълбоко в някои филми"

24/7/365 просто гледане на телевизия. Ти ме хвана y6y6y7
Nemesis
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 63
Регистриран на: 23 Юни 2014 19:20
Местоположение: Haskovo

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот lazar68 » 13 Юли 2017 14:53

iliacht77 написа:...

А последните 3 поста (и някои от по-назад) леко ме притесняват, че някои хора от много мисловни дейности покрай тая световна конспирация са се вкарали дълбоко в някои филми.

Колега, виждам, че си компетентен и мнооого ще се радвам ако съм се филмирал, а ти си прав .
Имам няколко въпроса към теб, но ако се впусна в подробното им разгръщане ще ми трябва един ден писане, а не разполагам с такова.
Кратичко - защо бързат с въвеждането на електронно правителство, електронни осигуровки, електронни билети за всякакво пътуване, електронни рецепти, безконтактно разплащане и ограничаване на кешовите разплащания ?
Втори въпрос - как се организира масово преселение на милиони ( принципно бедни хора, които нямат възможност да извадят няколко десетки хиляди долара, за да се придвижат от централна Африка или непристъпните планини на Афганистан в сърцето на Европа) ? Каква цел преследва подобна организация и кой може да има полза ?
Трети въпрос - как се запалва целия Магреб от един скандал избухнал на пазара ? Какво се случи след това и кой има полза ?
Попитай и твоите господари, как се унищожава една от най-силните армии на Балканите и какви договори бяха подписани зад гърба на БЪЛГАРИТЕ, за да присъединят малка, бедна държава към богатото западно семейство ? Защо ни приеха в Европа ???
Мога да ти задам още стотина въпроса, ама няма да ми стигне останалата част от следобеда .
И накрая се качи на един влак през северна България и наблюдавай внимателно картинката през стъклото . Ще ти помогна, ще видиш само разруха и бурени.
Понеже знам накъде ще подхванеш разговора, нека те попитам и още нещо - ако твоите господари с голямата демократична тояга са толкова принципни, защо се прегърнаха горещо със синовете и дъщерите на червените ? Нали има ясни идеологически граници и мноого демократични принципи ? Или няма такива ?!?
Аватар
lazar68
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 152
Регистриран на: 22 Яну 2014 21:45

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 13 Юли 2017 15:18

Лазо. За всичките ти въпроси са виновни само и единствено Комунистите,Путин,и неговата червена шайка. Те са виновни и за глобалното затопляне,за изчерпване на световните ресурси,за жегите в Катар и Дубай. Виновни са за всички градушки ударили БГ в последните 10г. За червеите в Черешите.За световния глад,а дори и за това че всяка сутрин в света се събуждат,20 милиона хора,със обострен Запек! Запека е много лошо нещо и за това вина има лично Путин!
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот iliacht77 » 13 Юли 2017 22:43

Никой не отговори на моите въпроси, въпреки това аз ще пробвам малко от вашите.

Кратичко - защо бързат с въвеждането на електронно правителство, електронни осигуровки, електронни билети за всякакво пътуване, електронни рецепти, безконтактно разплащане и ограничаване на кешовите разплащания ?

Ами защо въобще някога са се формирали правителства, осигуровки, билети и т.н ? Аз лично не знам, знам само, че когато са се формирали те са използвали максимум от техниката за своето време. Нещо като да сравниш хартията на паспортите от преди 100 год и сега. Ако техниката позволява следващо ниво преминават на следващо.

Да де, не е това отговора, глобално следене му е майката. То по тая логика другаря Путин със задължителните камери в колите го е постигнал отдавна. Не само знаят къде си ходил, но и къде си спирал, кого си срещнал и т.н.

На въпросите до Магреб, не знам, не гледам толкова филми, но ако ти мислиш, че знаеш, радвам се за теб. Ако наистина мислиш обаче, че от твоето ниво можеш да знаеш отговор различен от това което нечия пропаганда е имала за цел да внуши като твои мисли - уверявам те лъжеш се. Моето ниво е същото, не искам да кажа, че съм нещо повече.

Ако нещо съм казал, това са факти добре отразени в историята.

За най-силната армия, дето ходи да бие цивилни хора по улиците, ясно е като бял ден. Пише го във вестниците след 10 ноември, кой какво е унищожил поименно.

Мога да ти кажа причината - куманягите знаят, че с армията могат да се свалят правителства. Самите те много пъти са ръчкали във войската и са предизвиквали смутове по кремълска заръка, във времена когато съдбата на родината ни е била под угроза. Знаели са също, че им предстоят да правят много зулуми, за които най-вероятно ще се подочува във времето. И това е -те са се страхували на някой генерал да не писне да ги гледа и да хване армията да хване да ги омете. И сега това е факт - НЯМА армия с която могат да бъдат ометени. С други думи бетон са.

Защо ни приеха в Европа ??? Ами който може да живне и да хване някой лев. Къде като специалист със примерно заплата над 1000 лв из София (еквивалентно на поне 400 литра бензин по 2,50, сравнено със 95 лв при бензин 60 ст. - 160 литра).

Като цяло в София за по-малко от 900 лв работач не можеш да намериш. Защото пазара на работещи се поуголи (по-долу)

Или с максимално улеснения да иде да поработи и да си изкара парички в западно европейска страна. Може ако му е кеф и в Русия да иде - там заплатите знаем са поне 17 пъти по-големи от европейските защото Путин не дава Еврогейовете да игратя в неговият двор, никой не краде злато и всичко е мед и масло.

Разбира се във времето това пооголи пазара на труда и много куманярски "бизнесмени" дето бяха свикнали само да тормозят хората без да плащат и сега им става леко нагорно. И разбира се те вият неистово срещу Европа. Много хора за съжаление къде от незнание, къде срещу заплащане им правят услуга като им пригласят.

За Северозападна България, знам точният отговор, той има връзка И с това, че и АЕЦ е там. Дедо Тошо не обичал оня край - това е. Защото от Лом мисля е имало един атентатор който не знам какво е направил, но сериозно го е поуплашил. Даже съм чувал една история, че от омраза е взел над 30 хил циганина от Тито и ги е вкарал в Лом и Видин. Но да речем, че може да само история.

Но няма бурени, всяка педя земя се обработва. Има западащи села, но затова малко по-късно.

Защо се Европа се прегърнаха горещо със синовете и дъщерите на червените ?

Ами не знам как другояче си го представяш, ние сме суверена държава и единственото правителство което ни е представлявало тогава (и до днес) са били комунягите, минали уж през свободни избори. Колко свободни, те си знаят, но в крайна сметка ако няма доказателства за обратното, това се води като избора на народа и хората ни уважават суверенитета и го приемат.

Това не е другаря Сталин да влезе в държава която нищо не му е направила и да изпозастреля народа и да сложи разни педали подчинени само на него.

Извинявай забравих, че това предизвикваше симпатии.

За глобалното затопляне ако трябва нещо да кажа, е че от изток гарантирано няма нито наука, технология или поне инициатива която да е дала и една рубла като грижа за хората, проридата и планетата. Даже обратно, преди някалко години гледах сателитни снимки къде съхраняват отработеното ядрено гориво - това което вземат от нашата централа срещу мощно заплащане и по желание вземат от много европейски страни пак заради парите. На открито. Е, важно е, че са взели парите. Държава голяма, има да се трови, има и да остане. Народ бол, чукчи некви. Удри с двете цеви.

Нека се върнем на въпроса - за западащите села и къде отидоха хората от селата и да ти кажа и аз нещо по отношение НЕ на световната, но на родната конспирация и тогава ще разбереш защо е шума около световната.

Та, къде отидоха хората от селата ? Дали не са в панелките които куманягите нацвъкаха.
Дали това има връзка с дългосрочната цел да се примамят хората да станат диванени картофи, да се научат на мързел и да се прекъсне връзката им с бащината им земя ? После другарските фирми да им я изкупят на безценица ? Примерно, само Великотърновската фирма Октопод (не европейската или натовската) ВЛАДЕЕ 400 хиляди декара и държи под аренда още 300 хил декара от 1 милион и 200 хил декара от най-добрата земя на България, т.е. над половин България.

И дали резултатът е случаен - вече над 90% от българите са в панелки и не искат да излязат. Съответно са им клиенти (на горепосочените мили и драги кремълски другари) за храната която произвеждат без да имат накъде да мръднат. Те.е на ясла са им. И затова ли се "радваме" на най-скъпа и най-некачествена храна в Европа ? Т.е. дали веригата се затвори и капанът щракна, докато ни жонглират разни планове РанЪт, Сороси, Илюминати, Рептили Марсианци, Венерианци .......... ?

И примерни ще започна със статистика на моето село Крушовица и понеже има 3 Крушовици, нека видим 3 те, как се развиват във времето като население

http://www.nsi.bg/nrnm/index.php?ezik=bul&f=9&search=%EA%F0%F3%F8%EE%E2%E8%F6%E0

Ако някой има малко ум ще разбере връзката с това кето казах по-горе.

show9_img.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
iliacht77
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 108
Регистриран на: 26 Яну 2017 01:20

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 14 Юли 2017 07:26

jkii8 :sword: :music:
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот lazar68 » 14 Юли 2017 11:22

Докато мислим в полюсна система ще бъдем разделени и противопоставяни !
Важи за всеки човек на тая планета и не е в интерес нито на Иван, нито на Джон, нито на Ахмед или Давид .
Когато се порежем, всички кървим в червено,имаме едно сърце, един стомах и обичаме еднакво децата си. Останалото е обработка!
Аватар
lazar68
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 152
Регистриран на: 22 Яну 2014 21:45

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот gogo » 14 Юли 2017 16:37

lazar68 написа:Докато мислим в полюсна система ще бъдем разделени и противопоставяни !
Важи за всеки човек на тая планета и не е в интерес нито на Иван, нито на Джон, нито на Ахмед или Давид .
Когато се порежем, всички кървим в червено,имаме едно сърце, един стомах и обичаме еднакво децата си. Останалото е обработка!

:good:
gogo
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 153
Регистриран на: 25 Фев 2014 13:27
Местоположение: Пловдив

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот nikmagi » 14 Юли 2017 22:18

Лазаре, не води слепец в художествена галерия!
nikmagi
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 775
Регистриран на: 23 Яну 2014 19:39
Местоположение: Казанлък

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот DOXATA » 11 Авг 2017 07:53

Ето го и верният отговор на всички въпроси:
https://youtu.be/rUwr8zJczYs

МАЛОУМИЕТО !!!
Това което можеш сам да си вземеш,никой друг няма да ти го даде !!!
Аватар
DOXATA
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 189
Регистриран на: 27 Яну 2014 21:45
Местоположение: София

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот zempar » 11 Авг 2017 13:25

Много интелигентна :D , чудя се що не е в парламента, че отговаря на изискванията :D .
Skype-zampar
Аватар
zempar
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 140
Регистриран на: 31 Яну 2014 11:52
Местоположение: Провадия

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот pscorpions » 06 Дек 2017 00:57

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_zlatoto/?

Държавата се опитва да промени концесията за златото в Челопеч. Министерството на енергетиката търси консултант,
който да предложи вариант за ревизия на договора, без да са водени разговори с "Дънди прешъс металс"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 984
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43

Предишна

Назад към Статии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Free counters!