Специализиран форум на Български Златотърсачи


ЧАСТ ОТ ФОРУМА СЕ ВИЖДА САМО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Злато за над трилион изнесено от България

Всякакви статии свързани с хобито.

Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 04 Юли 2017 12:51

Злато за над 1 трилион и 500 млрд. евро е изнесено от Челопеч за 2010 г. Ревизия на концесията, но без промяна!

Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и
150 милиарда евро.
За периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро.
В края на август т.г. бяха прегледани финансово-икономическите параметри по концесионния договор с „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ за добив на подземни богатства от находището на мед, злато и сребро край Челопеч. До това се стигна, след като Сметната палата направи няколко констатации, че не е добре защитен държавния интерес при отдаването за частно ползване на мината и в хазната за три години са влезли едва 34 млн. лв. концесионни такси при печалба на „Дънди“ от 1.5 млрд. долара. Още тогава бе прогнозирано, че каквито и да са резултатите, промяна в договора няма да има.
Само със сумата от 2010 г. от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които, ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света. Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света като туристи, а не като черноработници отишли на гурбет във вредни токсични производства, за да могат да си платят кредитите към банки обирджии, същите тези поколения българи щяха да могат да ходят през седмица на най-скъпите и луксозни курорти в света.. Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България, страната ни щеше да има най – модерната и силна армия в света, най–модерните екологично чисти технологии и нямаше като дойдат сметките за ток и парно да се чудят от де да съберат сумата, която са им начислили рекетьорите от топлофикация и електро снабдяване. Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България Българското здравеопазване щеш да е най-развито, и щеше да е напълно безплатно, образованието щеше да е на най-високо ниво и всеки българин щеше да има възможност да има поне 5 висши образования и да има познания и умения такива каквито имат например учените от НАСА.
Реалността обаче е съвсем друга и единствено от нас зависи да я променим в полза на българите и България, Време е да прекратим концесиите и това, което Бог ни го е дал по право да си го вземе и дивидентите от златото ни да са за нас, а не да хрантутим с търтеите от Европейския съюз и останалите англоезични държави в света, пише budnaera.com
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Nemesis » 05 Юли 2017 10:44

Repata написа:унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които, ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом.


НАТО и Западна Европа се срива !

Куденхов-Калерги план

@repata: Четем същите страници :)

http://www.epochtimes.de/

Централна Европа е като лампа против комари : тя привлича хора, по-късно да бъдат изгорени !

През есента ние изчезне ! комари лампа експлодира скоро !

враговете на честните хора са (корумпирани) депутати.Демокрацията съществува само на хартия

MP

Marcus
Nemesis
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 63
Регистриран на: 23 Юни 2014 19:20
Местоположение: Haskovo

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот iliacht77 » 06 Юли 2017 00:01

Ице, при цялото ми уважение, но пак да кажа, щото нали ударих 45 лазарника и помня някои неща от тогава. Нали щото сега го крадат, а преди това, ех преди това, когато всичко влизаше в народната хазна, да помня как всеки българин ходеше с по една шепа злато в джоба и даже се като ученици замеряхме със златинки.

И като туристи помня как обикаляхме навсякъде по света като туристи, а не като черноработници, нито разрешения ни трябваха от ДС, нищо, хващаш куфара, бъркаш в касата и каквото награбиш, пари, злато и на самото летище хвърляш чоп - Златните, слънчака или Хаваи или Бермуда. И здравеопазването помня и силната армия помня с пияни фатмаци и техника дето като се почне учение половината не стига до крайната точка, та баща ми като автомеханик го викаха всяка година да им трантува и да им оправя боклуците дето кой каквото можал опоскал за части. Връщаше се с посинени и обелени до лактите ръце.

И дипломите за 5 висши образования ми се подават от джоба, а половината рода академици. Но и ти ги знаеш лично предполагам, от твоите по-възрастни близки - сигурен съм също има доста академици. Нищо общо със сегашното образование. Това, че някакви си ученици ходели (т.е. имащи право да ходят без разрешение от ДС) по разни международни олимпиади и печелещи международни награди е само пропаганда. Или че сме имали отбор ученици поканени в НАСА заради своите достижения. Или че имаме достоен преподавател подготвил не един или двама българи и българки за стипендианти в най-престижните западни университети - Теодосий Теодосиев.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B9_%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2

И най–модерните екологично чисти технологии помня, особено Искър дето след гара Зверино течеше като червен латекс. И русенските обгазявания помня. И река Скът по линията на теснолинейката Червен Бряг - Оряхово (вече закрита) след Комбината за целулоза и хартия - Мизия помня, беше оранжев латекс.

Върха на грижата на нашите си помня също - Чернобил. Едни мили и едни грижовни другари, нали щото наши мили (без)родни, през 5 минути от телевизора съобщаваха - заразен дъжд, пазете се, заразена храна, не яжте, есента и зимата не яжте животните хранени с трева от пролетта. Казвайте викаха какво да (си) ви поръчаме от Австралия милички, няма значение колко скъпо, ние от джобчето (ви) си лични пари ще извадим само да ви (се) нахраним с чиста храна. Нищо общо с ония изедници от западните радиостанции дето не, те не искаха да ни предупредят, те искаха да ни разлагат морала и вярата във Великото СеСеСеРе.

И не е вярно, че завършихме периода на велики соц. достижения със 14 милиарда заем от разлагащият се запад. Аз още си пазя торбите със злато и луксозната къща която баща ми построи с неговите торби злато. И се присмивам на ония западняци нещастни натъпкани като в гета в панелките, на които никой не може да гарантира каква дълготрайност имат и кой и как ще компенсира ако почнат да се рушат и падат.

Говорейки за Великото СеСеСеР, ами да, ето на думи и на дела как твърдият другар Путин не се поддаде на изедниците от Европа и НАТО да го крадат, надигра ги всички и гледай сега в държавата му реки от мед и масло текат и даже сега обособяват канал за водка със сельодка, плуваща на мини салове с родната им дървесина от Коми. И справедливост и свобода и радост и щастие - от Ванкувър до Владивосток.

Това, че от корупция една 50 километрова шосейна линия при строежите около Сочи е влязла в рекордите на Гинес като най-скъпа в света с по 4 милиарда и нещо евро на километър са само гадни изеднически пропаганди.

18058215_10211140776012881_3614510700240635280_n.jpg


Т.е. същото като когато бяхме с тях.

И запада помня - скърцаше от глад и викаше - Хайде бе, че измряхме от глад без вашето злато, с тия 2-3 хиляди евро или долара заплати сме за никъде, искаме вашият стандарт, едно хубаво шосе не можем да направим без вашето злато, една хубава кола, хубави стоки за бита, аудио системи, компютри, абе каквото се сетиш, отваряйте тия граници да почваме да ви ядем хлебеца и златцето. Чакаме да копираме как се правят коли във ВАЗ, как се правят компютри във Правец, шосета по линията Оряхово - Враца с дупки до коленете, цветни телевизори във Ворошилов, как в Самоков копирате американска военна радиостанция от корейската война и не можете да постигнете параметрите наполовина и т.н. Това, че нашият брутен вътрешен продукт е около 5000 пъти вашият са само изеднически пропаганди. На вашето злато чакаме.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
iliacht77
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 108
Регистриран на: 26 Яну 2017 01:20

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот bornoec » 06 Юли 2017 00:28

ilia, прав си наистина.. ама не знам дали си гледал филма GOLD от 2016г. Точно там се изяснява всичко.
Аватар
bornoec
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 213
Регистриран на: 22 Яну 2014 16:03
Местоположение: София

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот bornoec » 06 Юли 2017 00:36

И другото, което да поставя за въпрос е следното: Ако сме толкова богати на злато, дали руснаците ще ни оставят? според мен ако беше така.. нямаше да има и помен от канадци.
Аватар
bornoec
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 213
Регистриран на: 22 Яну 2014 16:03
Местоположение: София

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот iliacht77 » 06 Юли 2017 00:59

Bornoec Прав съм ама ... филма. Ти знаеш ли колко филми спонсорирани от другаря Путин сега се въртят из интернет пространството ? След като имаше пари да издърпа разни известни личности като Жерар Депардио или Стивън Сегал или даже да си сложи в кошницата с покупки президенти ...

Пари не го бъркат - неведнъж е показвано, че той и върхушката му имат ръка върху ресурси колкото няколко водещи държави сумарно. Диаманти повече от Канада, газ и петрол повече от Саудитска Арабия, а по износ на дървесина най-вероятно са първи в света.

Само, че дори и едни миризливи потурняци от Саудитска Арабия или Кувеит (дето чудно как ли не съм изяли парите изедниците и хрантутниците от запада с които са приятели) си обичат и уважават народа къде повече и всеки гражданин на държавата е или милионер или милиардер. За мужика (личния или тоя от задунайската губерния) ... започва с к ... Стара традиция - още Раковски е казал, че няма как да ни освободи държава която държи в робство собственият си народ.

Да не говорим, (за пореден път, защо ли), че почти се знае, че тия всичките уж западни концесионери са си наши родни мили с окрадените пари от команизУма и по специално парите от задграничните дружества които изчезнаха яко дим. Перфектно изчислен двоен удар, пълним гушите, народа мрази запада. Просто няма кой да проследи пътя на фирмите и фирмичките по трасето до Канада или където и да е друго.

За уж "американските" топлоцентрали дето Костов позволил и дето плащаме дотации вече стана известно, че управителката е рускиня. Закъсали го горките "американци" за управители ...
iliacht77
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 108
Регистриран на: 26 Яну 2017 01:20

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 06 Юли 2017 02:09

Има много истини,и всеки има неговата!
Аз например помня,понеже съм от морски град,на 13-14 години като висяхме по кейовете за попчета,как разтоварваха от корабите чисто нови Т-та
Т-72 Т 63 БТР-ри .Помня и как товареха кораби с буркани Огурчики,Доматени пюрета,и плодове и зеленчуци за тази военна техника,което от своя страна навежда на мисълта,че само една силно развита аграрно-промишлена страна,може да заменя в огромни количества храна срещу най съвременни за тогавашното време оръжия! Произвеждахме всичко,и оставаше в излишък,с което се бяхме въоражили до зъби.
https://bgistoria.jimdo.com/%D0%B1%D1%8 ... %BC%D0%B5/
Помня че като деца играехме до 11-12 вечерта нямаше педали по улиците да манифистират,нямаше педофили,селски тарикати.
Малко като поотраснах не бях от най кротките,и бая бой съм изял от милиционерите.
Помня че бая се биехме по училищата,ама нямаше убити деца.Щеше да се чуе веднага.Целия град се знаехме,макар и не малък град!
Помня също че до 1993-94 г клошар не съм мяркал по улиците. Верно че имаше панелки,ама всеки си имаше Собствено жилище.
Че заплатите бяха ниски не го оспорвам,ама за стандарта си бяха супер! Кутия цигари Фенкс БТ бяка по 80-90ст. Бензина 50 60 ст. Хляба 40 30 20ст.
Колкото до Русия :
Понеже имам преки наблюдения за последните 6 г,на година ,само в един лагер във Влас на всеки 10 дена идват по около 2-3000 русначета.Или за целия сезон 3 месеца,минават над 100 000 деца!Наемат и близките хотели понеже местата не достигат! Не знам как живеят там,идея си нямам,ама ако не са те,до сега да нямаме туризъм!Те все още ни крепят. А как харчат,идея си нямаш.....
Че сега има всичко,не оспорвам.Че може да отидеш където си искаш,пак не оспорвам. Всичко има,само Кинти няма! Знае ли колко хора ми се обадиха за последния събор че искат да дойдат,но нямат възможност?Говорим за 200км само....?
Мисля да не пише повече,защото ще го ударим на Политика,а интерес да нищим политика в този форум няма никой.
Ти си имаш твоята истина и виждане,аз моята,Кинджу неговата,Данте и той неговата,всеки си има глава на раменете и надявам се и мозък,и може да съвпостави двата строя в минуси и плюсове....Само ще се скараме.Дай да се фокусираме върху златото!
Политиката да я оставим на Педалите. 240 броя са ще я разнищят!
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Nemesis » 07 Юли 2017 10:15

"а интерес да нищим политика в този форум няма никой"

@Itzo: Края на месеца или началото на август ! В никакъв форум, лично в горите на Странджа.

Shiv i Sdrave

Marcus
Nemesis
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 63
Регистриран на: 23 Юни 2014 19:20
Местоположение: Haskovo

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот iliacht77 » 08 Юли 2017 23:42

Съгласен съм да спрем, но все пак ти започна.

Затова последно да кажа, да сега престъпността и жертвите и са повече от едно време. Но това е нищо сравнено с времето на Чернобил. За оня кратък момент стана ясно какво сме ние за тях и за "братското" СеСеСеРе, че няма значение колко ще паднат от осемте милиона в името на партийните им интереси - т,е. на властта.

ТЕ ни бяха зачеркнали в името на СеСеСеРе и ако нещо ни е пазило е било само случайността, господ или каквото и да било, но не и те.

А ТЕ са същите и днес или най-много заменени с "достойни" чеда.

И тук и в Русия. И ако при нас минава номера с "европейският съюз и НАТО са виновни" то другаря Путин дето все ги надиграва, като няма какво да каже или направи просто праща силовите си групировки. Е, на фона на 140 милиона народ все има и доста послушни и любящи другаря Путин и техните деца разбира се, ще намажат по едно български море.

А защо престъпността и жертвите сега е голяма, а преди не беше, въпреки, че и преди и сега ТЕ държат и ножа и хляба. Отговорът е съвсем лесен - преди се кълняхме, че ще живеем и мрем за тях, а сега макар и да имат властта чрез разни клонинги като най-изявените са ДПС и Евророма нямат нашата обич, а те много искат да си крадат, а ние да ги обичаме. Но по-лошото е, че и Русия взехме много да не обичаме и ... това е отмъщението.
iliacht77
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 108
Регистриран на: 26 Яну 2017 01:20

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот jordanovj » 09 Юли 2017 07:30

Тогава беше време на репресивен ред и информационно затъмнение, а сега-на репресивен хаос и информационна вакханалия. Евреите са ги водили 40 години в пустинята за да се прекъсне връзката със старото, но те са природно интелигентни, а на нас май ще ни трябват в пъти повече/интелигентната част от народа беше целенасочено редуцирана/. Бог да ни е на помощ...
jordanovj
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 109
Регистриран на: 30 Яну 2014 21:04
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 09 Юли 2017 10:35

Братле! Не знам защо реши че "аз започнах"? Просто копнах една статия,и като изключим това че цифрите леко са понадути,останалото е на 70% вярно.
Ти обаче реши че комунистите са виновни за тази статия и ги подкара w1w1w2 "Путин"СССР"Върхушката му"Сталин"Ленин".... :D
Аз не крия че имам симпатии към Русия,и това не се дължи на пропаганди,или на "промития ми мозък" а се дължи на качеството ми развито в годините,да мога да направя ясна и субективна преценка,изградена на базата на историята и настоящето.Относно Путин,не мисля че има в какво да те убеждавам.Отдавна си минал годините в които е трябвало някой в нещо да те убеждава.Изградил си собствено мнение,и няма сила в света която да те разубеди! Не искам да ставам лош пророк,но не е далеч времето в което всички очи ще бъдат насочени на Изток,с надеждата "Путин и върхушката му"Или който и да е друг Руски президент да им отърве осраните задници,от Арабския кол,който сами си набиха отзад!!
Само времето ще покаже дали ще съм прав! Искрено се надявам интуицията ми да сбърка,защото ако за пореден път се окаже вярна,ще бъде страшно!

Наскоро направиха филм за Путин.
Изгледах го с голям интерес.Направи ми впечатление че режисьора на филма Оливър Стоун задава предварително подготвени въпроси,и то доста неудобни.
Това което ми направи много силно впечатление,е яснотата и прозрачността в моментните отговори на Путин! Видях един мъжкар 100%-тов.Всички отговори даваше на момента със поразяваща изчерпателност! Без шикалкавене,увъртания,избягване на неудобните въпроси и шмекеруване!
Човек с ясни амбиции,нефанатизирани убеждения ,преследващ ясен и точен план,а именно възхода на Русия във всички аспекти!
Изгледайте го внимателно,вътре е засегнат Кримския въпрос.НАТО,Сталин,Балканите,и още десетки касаещи ни въпроси.
Филма го качвам за колегите,защото ти си имаш ясно изградена представа за "Другаря Путин" Не мисля че ще ти е интересен!
4 серии са.Под плеара са подредени квадратчета: 1 2 3 4 Всяко квадратче е една серия!
Вътре са отговорите на много въпроси.
Приятно гледане!

http://kinofen.net/filmi/23248-the-puti ... -2017.html
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот iliacht77 » 09 Юли 2017 20:42

Обещах, че спирам, ама ... извинявам се.

Да, използвайки благата на западният свят Оливър Стоун може да ходи и да задава свободно всякакви въпроси без да има за какво да се притеснява. Ако беше роден в страната на другаря Путин отдавна щяха да го изплющят насред някой площад за назидание и отдавна да се присъединил към общо 54 мата убити по времето на смелият другар. Напомня за ония авджии дето с пушки и оптики за стотици хиляди застрелят някой елен от 500 метра и после позират геройски.

Все си мисля, че ако беше толкова велик другаря нямаше да има нужда да убива толкова хора.

Убитите руски журналисти
http://terminal3.bg/ubitite-ruski-zhurnalisti/

Путин към журналист: Защо си мислите, че можете да задавате въпроси за корупция?
https://www.actualno.com/europe/putin-kym-jurnalist-zashto-si-mislite-che-mojete-da-zadavate-vyprosi-za-korupcija-news_615206.html

ОБИКНОВЕН ПУТИНИЗЪМ

Откъс -В асансьора влиза човек и вади пистолет. Един куршум в главата и, за по-сигурно, още три в тялото. Стената зад убития е оплескана с кръв, мозък и парчета от череп. Убитият е журналистката Политковская. 7 октомври 2006.
http://www.svobodata.com/page.php?pid=15788&rid=29

За балканските въпроси не мисля, че има някаква необходимост да се гледа какъвто и да е филм. Историческите факти отдавна са известни

18447113_110482242864439_674572599752720257_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
iliacht77
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 108
Регистриран на: 26 Яну 2017 01:20

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот pscorpions » 09 Юли 2017 23:53

И настоящият живот и този в миналото си имат недостатъци. Аз не искам да се връщам в миналият и ще кажа защо :
1. Сега нямаше да спорим, защото нямаше интернет и никой не знаеше за златотърсачите в България.
2. Взимам си личната карта или задграничния паспорт и ще обиколя половината свят, и не само с 30 лева в джоба - а тогава не е било възможно.
3. Искам кола, макар и втора ръка - отивам, гледам и купувам - не чакам с години и да спрат производството но Лада.
4. Мога да пазарувам през нета от цял свят - не с купони на фурната за хляб и на опашка за немски стоки.
5. Сега никой не ме задължава да се абонирам за поне 6 руски издания, да ходя 15 дена на бригада да бера картоф или моркови за един черпак супа.
6. Искам да работя в чужбина - ставам и заминавам - не ме спират че дядо ми е бил против властта.
7. Има избори - гласувам ако искам и за когото искам - не ме взимат на сила от в къщи с милиция и има само една партия за която да гласувам.
8. Детето ми ще отиде на лагер или ще го приемат в университета ако има желание, а не ако аз съм член на една столетна партия.
9. Сега цените са високи, но има всичко. Тогава литър бензин и една германска марка 0,60 лв. при МРЗ - 90-100лв.
10. Къде са парите за пенсии на сегашните възрастни хора ?
11. Къде е златото на Челопеч от тогавашното производство ?
12. Кой направи приватизацията и продаде България без пари ?
13. На какъв хал е финансово държавата в началото на 90 години при тази икономика до тогава - три пъти фалит !!!
Още да пиша ли - мисля че няма смисъл. Някой ще каже - да но сега няма пари. Който е имал тогава, той и децата му имат и сега. Другите ще друсаме Гарета и ще се надяваме да не е празен !!!
За старото време милее само този, който е имал облага тогава.
А за политика и аз не искам да говоря, защото не й е тук мястото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живей така че когато умреш и гробаря да плаче над гроба ти !!!
Аватар
pscorpions
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 984
Регистриран на: 22 Авг 2014 23:43

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот Repata » 10 Юли 2017 04:42

:D Ти знаеш,говорили сме че не ме ебе ни комунизма,ни социализма,ни капитализма! Тук въпроса не опира до това.Всеки строй си има плюсовете и минусите! Въпроса в случая е при кой строй народа е бил по добре? Или казано по народно му,при кои е имало рахатлък? Така докато те четях,паралелно в главата ми се въртеше етапа от завладяването на Америка от конкистадорите :D :grin:
При акустиране на корабите,индианците (маймуните) както тогава са ги наричали,се радвали на мъниста,стъкълца,и шарени платове,докарани от "Белите Богове" Радвали се и на Ракийцата докарана от Боговете.В замяна им давали злато сребро,жени,храни...
Ако бяха избили всички тези "Бели богове" може би още няколко стотин години щяха да си живеят спокойно в симбиоза с природата.Не че и при тях не имало междуплеменни войни,ама въобще не може да става и дума за апокалипсиса който настъпва след намесата на Белия човек на континентите! Тотална разруха.Избити цели племена,и изчезнали от света народи.Масови погроми! Разрушени империи,болести(едра шарка) Огнената вода...взимат милиони жертви! Когато са се усетили че трябва да загърбят собствените си междуособици и обединени да изтласкат нашественика,вече е било много късно!
И сега идва въпроса?
И в двата случая има смърт.Сбият се две племена,единия изхакал другия с томахавката,и му цепнал канчето.претрепали се от бой.Умрели 100 човека.
Наситили се и се кротнали!
И вариант две.Дошли онези с корабите,и за шепа мъниста и огледалца,избили цели два континента jkmhjk jkmhjk в рамките на 200-300г.

Закарали са им демокрацията поне 6767y jkmhjk :hunter:
skype:repata.repata facebook:repata repata
0876662270
ЧЕСТ е голяма дума,която трудно се побира в малки хора
Аватар
Repata
Администратор
Администратор
 
Мнения: 1837
Регистриран на: 24 Яну 2014 19:54
Местоположение: Бургас

Re: Злато за над трилион изнесено от България

Мнениеот gogo » 10 Юли 2017 07:22

Защото сега е по-добре положението, имаме от 8 до 9 милиона българи трайно извън пределите на страната! (справка нета)
Отявлена дискриминация над българският етнос (циганите, неграмотните цигани, защото преди се опитваха да им наливат нещо в главата, издевателстват над българите).
Ширещото се оскотяване (изнасилени и пребити баби за 20 лева)
Гей-ценностите от свободният свят.
Да слагаме ли още на везната?!!
gogo
Златотърсач
Златотърсач
 
Мнения: 153
Регистриран на: 25 Фев 2014 13:27
Местоположение: Пловдив

Следваща

Назад към Статии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Free counters!